You are here:

Skike na obali

skike1V Nedeljo, 10. 4. 2010 smo skikali po obali. Bilo nas je kar lepo število. Od začetnih korakov za nekatere, smo se v nadaljevanju podali od Portoroža do Pirana. Več si lahko ogledate v galeriji.

Začenjajo se "Skike četrtki v Velenju"

skike17Začenjajo se "Skike četrtki v Velenju", kar pomeni, da bomo vsak (suh) četrtek od 31. marca do oktobra le za vas pripravljali brezplačna testiranja skike rolk in jih tam seveda tudi brezplačno izposojali. Pričetek torej 31. marca od 16.00 do 18.00 ure v skike točki Avtokamp Velenje.
Prav tako Vas vabimo na otvoritev skike sezone, ki bo v soboto, 2. 4. 2011 od 9.30 do 13.00 ure. in 14.00 do 16.00 ure v skike točki Avtokamp Velenje. Vsi, ki še nimate terenskih rolk skike, jih boste lahko brezplačno preskusili, za tiste, ki jih imate, pa bomo pripravili brezplačni uvodni seminar (od 11.00 do 12.00 ure).  Prijave za brezplačni seminar sprejemamo na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ali na mbt: 031 693 600.

Drage članice in člani Skike kluba Slovenija!

skike16Vabimo vas, da s plačilom letne članarine podprete prizadevanja Skike kluba Slovenija pri razvijanju skikanja. Letna članarina ostaja enaka lanski, torej znaša 10 €. Ugodnosti so podobne: 10 % popust pri nakupih opreme za skikanje, skike tečajih in kotizacijah na organiziranih dogodkih. Upravičeni boste tudi do ugodnosti pri naših trenerjih in njihovih prodajnih programih ter storitvah.

Read more...

Družinski Skike izlet od solin do solin

skike13Pozdravljeni skajkerji in skajkerke,
S prvim pomladnim dnem je Skike sezona dokončno odprta, zato vas v nedeljo 10.4.2011 vabimo na družinski Skike izlet od solin do solin, ki bo potekal po čudovitih poteh ob Slovenski obali. Za vašo varnost bodo skrbeli, Skike trenerji z sveže opravljenim predsezonskim seminarjem. Prijavnine ni, s seboj prinesite le dobro voljo in primerno opremo. Za vas smo rezervirali tudi avtobusni prevoz (za 20 oseb), ki vas v primeru zadostnega števila prijav varno pripelje na cilj. Informacije o prevozu posredujemo na podlagi prijave.Se vidimo na obali!
SKS
Read more...

Začenjajo se "Skike četrtki v Tivoliju"

skike14Začenjajo se "Skike četrtki v Tivoliju", kar pomeni, da bomo vsak (suh) četrtek od aprila do oktobra le za vas pripravljali brezplačne učne ure te mlade športne panoge in skajke tam seveda tudi izposojali. Po opravljenih spoznavnem tečaju se boste lahko prijavili v brezplačno možnost redne vadbe ali nadgradili znanje na osnovnih in nadaljevalnih Skike tečajih. Oboje se bo vsakič začelo ob 15. uri, prvi spoznavni dan pa bo 31. marec.
Read more...

1. skike tekma v sezoni 2011

skike11Vabimo vas na 1. skike tekmo leta 2011. Začetek bo, kot je že v navadi, v Preboldu. Tekma bo v nedeljo, 27. marca, ob 15. uri. Zbor ob 14.30 uri. na igrišču ob Bolski v Kaplji vasi. Dolžina proge bo približno 6 km asfalta in makadama. Informacije dobite na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ali telefonu 041 264 211 (Igor).

Vabljeni na skike.

Po tekmi ste vabljeni tudi na test hoje na 2 km, s katerim boste ugotovili, v kakšni kondiciji ste pričakali pomlad ter dobili napotke, kako vaditi poleti… Test bo izvedla ŠZ Prebold v sodelovanju s Fundacijo za šport in zavodom CINDI.

Page 5 of 18