You are here:

Skike v Ljubljani

skike15Začenjajo se "Skike četrtki v Tivoliju", kar pomeni, da bomoo vsak (suh) četrtek od aprila do oktobra le za vas pripravljali brezplačne učne ure te mlade športne panoge in skajke tam seveda tudi izposojali. Po opravljenih spoznavnem tečaju se boste lahko prijavili v brezplačno možnost redne vadbe ali nadgradili znanje na osnovnih in nadaljevalnih Skike tečajih. Oboje se bo vsakič začelo ob 15. uri, prvi spoznavni dan pa bo 31. marec.
Read more...

1. tradicionalni zimski Skike vzpon na Pance

skike3V Nedeljo 20.2. smo vsi sodelujoči uspešno opravili z napornim vzponom na Pance, napornim predvsem zato, ker je bilo to za večino sodelujočih prvo letošnje skike-anje, kljub vsemu smo se dobro zabavali in razgibali. Zahvala in pohvala gre vsem sodelujočim, ter našim sponzorjem, okrepčevalnici Pance Top(odlična hrana in prijazno osebje), Skop d.o.o.(odlični kovinski izdelki), KPK d.o.o.(odlična obnova akumulatorjev) in  www.kamnitikamini.si , ki so omogočili brezhiben potek dogodka, Hvala tudi Ani za dobro juhco, in seveda Juretu za slikanje in pomoč pri klopeh. Nekaj slik si lahko ogledate v naši galeriji, vljudno vabljeni na naslednji Skike vzpon na Pance (ki bo verjetno prej kot ob letu).

Skike vzpon na Pance

skike2Pozdravljeni. V nedeljo 20.02.2011 Ljubljanski oddelek Skike kluba Slovenija organizira »PRVI TRADICIONALNI« Skike vzpon na Pance. Zbor bo ob 10.00 pri trgovini Pan-da, Podlipoglav 1k 1261 Ljubljana -Dobrunje, za prigrizek in pijačo bo poskrbljeno, s seboj prinesite le veliko dobre volje in vzdržljivosti,… za tiste z pomanjkanjem kondicije, bomo pripravili izhod v sili!
Read more...

Tečaj teka na smučeh bo v soboto in nedeljo 22. in 23. januarja 2011

teknasmucehTečaj teka na smučeh bo v soboto in nedeljo 22. in 23. januarja 2011 v RATEČAH v KLASIČNI IN DRSALNI TEHNIKI. V soboto bo osnovni, v nedeljo pa nadaljevalni tečaj teka na smučeh. Tečaj bodo vodili člani demonstratorske vrste ZUTS Slovenije.
Read more...

Zaključek sezone v Sežani

skike15Pripravlja se zaključek sezone v Sežani. Organizator nas je uvrstil v program 'Tekaškega pozdrava jeseni na Krasu', tako da vabimo vse skike navdušence, da se v čim večjem številu udeležimo skike izleta od Sežane do Orleka in nazaj. Dolžina proge bo 8 km in ni zahtevna. Zbor za vse skike udeležence bo od 10.00 do 10.30 ure pri Športnem parku Sežana, Kosovelova 5.
Read more...

Skikatlon v Preboldu

skike16V nedeljo, 7. 11., smo v Preboldu izvedli prvi rekreativni skikatlon v Sloveniji. Športna zveza Prebold je v sodelovanju s skike točko Savinjska dolina pripravila progo, ki je od sodelujočih zahtevala le nekaj dobre volje, malo znanja in vztrajnosti za skikanje po občinskih cestah. Na 7km dolgi progi so se udeleženci preizkusili v lokostrelstvu, znanju orientacije na terenu in uporabi kompasa ter streljanju z zračno puško. Zmagovalci so bili vsi, ki so prispeli v cilj in so zato prejeli tudi topel obrok in pijačo za okrepčilo. Slike bodo kmalu v galeriji.

Page 6 of 18