You are here:

Skike vadba v Preboldu

skike13Vsako sredo ob 15.30  do 16.30 je vadba za osnovnošolce v Preboldu. Skike skupina za odrasle pa je potem od 17. ure naprej do 18.30. Informacije ne naslov This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Skike test za Gorenje

skike_gorenjeV sredo smo za člane športnega društva Gorenje organizirali test terenskih rolk Skike. Kljub slabi napovedi je popoldne posijalo sonce in naredilo test še bolj prijeten. Udeleženci so odtekli del kroga okoli Velenjskega jezera in gelde na to, da so že skoraj vsi preizkušeni tekači na smučeh, jim prvi skike koraki niso delali večjih težav. Slike si lahko ogledate v galeriji. Več na www.mountainattack.com.

Vadba v Velenju

skike14Vpisujemo v vadbo z nordijskimi rolkami za učence osnovnih šol, odrasle in vadbo nordijske hoje. Več informacij in prijavnico najdete v koledarju dogodkov.  Vabljeni, da se nam pridružite. www.mountainattack.com

11. študentska arena

skike15Študentska arena je največja izobraževalno-sejemska prireditev za mlade v Sloveniji, ki v začetku študijskega leta na enem mestu ponudi številne aktivnosti v okviru naslednjih tematskih sklopov: IZOBRAŽEVANJE, ŠTUDIJ V TUJINI, ZAPOSLITEV, MEDNARODNO SODELOVANJE, KULTURA, PROSTI ČAS. In v okviru prostega čas se bo predstavil tudi Skike klub Slovenije in sicer na ploščadi. Več o sami prireditvi najdete na http://www.dobimo.se.

7. skike tekma na Otočcu

skike17Kje - na otočcu, pri športnorekreacijskem centru - 1. Skike center v Sloveniji. Po poti imanovani skike osmica.

Kdaj - v nedeljo, 10.10.2010, ob 9.00

Oprema - polna skike oprema (skike, palice, čelada, ščitniki- možna izposoja)

Potek proge - skupinski štart bo pred šrc- jem, dolžina proge je 3,4 km z višinsko razliko 45m ter 7% naklonom vzpona in spusta, proga poteka po asfaltu, makadamu, gozdni poti in travnati površini.

Štartnina - znaša 5 eur in se jo poravna na dan tekmovanja pri prijavni miz.

Prijave in informacije - na dan tekmovanja ali na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Vsi udeleženci tekmujete na lastno odgovornost. Tekma šteje za  državno prvenstvo v skikanju.

Skike na sejmu Narava-Zdravje 2010

skike16Vabimo vse, da nas obiščete na sejmu Narava-Zdravje, ki bo potekal od 7.-10.10.2010  Pripravili bomo testiranja in brezplačne spoznavne tečaje Skike nordijskega rolkanja, preizkusili boste lahko tudi nova outdoor fitnes kolesa Streetstepper. V času sejma pa nudimo tudi 10% popust pri nakupu športne opreme Skike, Ozone, Boxit, Streetsteepper.

Page 8 of 18