You are here:

Skike VXSolo

skike_rogla_1Končno smo dočakali, naslednik legendarnega modela V07 je tu. VXSolo model ima vse funkcije in lastnosti predhodnika, še posebej pa ga odlikujeta, izboljšan vpenjalni sistem, večja stabilnost, krajša zavorna pot ter blatniki, ki so bili prej na voljo le kot dodatna oprema. Preverite in preizkusite…

Na Pokljuki je lepo

skike_rogla_4Skike klub Slovenije se zahvaljuje organizatorjem Belvijevega družinskega dneva, še posebej osebju Športnega centra Triglav Pokljuka, ter vsem, ki ste obiskali naš predstavitveni poligon in preizkusili Skike nordijske rolke. Kljub temu, da so naši trenerji imeli polne roke dela z tečajniki, se veselimo naslednjega obiska, saj sta narava in poligon naravnost idealna za Skike nordijsko rolkanje.

Nekaj utrinkov iz Pokljuke si oglejte v naši galeriji.

 

Belvijev družinski dan na Pokljuki

skike17Datum: nedelja, 3.julij 2011
Ura: od 9. ure do 15. ure
Kraj:  Rudno Polje na Pokljuki - stadion. Dogodek: Belvijev družinski dan na Pokljuki. Med mnogimi športi boste lahko preizkusili tudi skike terenske rolke. Organiziranih bo tudi več manjših izletov po okoliških poteh.

V Športnem centru Triglav Pokljuka na Rudnem polju bomo že drugo leto zapored skupaj z Radiem Belvi in Maya Maya organizirali rekreativni gozdni tek in drugo dogajanje, ki bo posvečeno družinam z otroci ali brez njih. Vabljeni!

Skike izlet v Beli krajni

skike_rogla_6Bela krajna je en prav lep kos naše Slovenije, za katerega smo prepričani, ste že velikokrat slišali, verjetno pa malo manjkrat obiskali. Zato smo se odločili, da vas in vaše družine povabimo v ta kotiček z neokrnjeno naravo in čudovito zeleno Kolpo.

 

Kdaj: dobimo se v soboto 9.7.2011, med 9 in 10 uro.

Kje: Turistična kmetija Majerle, Dol 7, 8342 Stari trg ob Kolpi

Kaj se bo dogajalo: pričnemo z aperitivom... izletom s skike rolkami. Pot je dolga cca 13 km in poteka po asfaltni cesti, ki se vije ob Kolpi, skoraj po ravnem. Prometa ni, oziroma ni omembe vreden. Na koncu poti bosta na voljo dve možnosti: lahko se vrnete po isti poti s skike rolkami, ali pa rolke naložite v kombi in se spustite na izhodiščno točko s kanuji. Na voljo bodo rešilni jopiči in vsa potrebna oprema. Spust traja cca 2 uri in je popolnoma nezahteven.

Read more...

Osnovni tečaj skike rolkanja

skike17Tečaj je namenjen vsem, ki želijo spoznati novo obliko rekreacije, se naučiti pravilno uporabljati skike rolke ali pa se s pomočjo skike rolkanja pripraviti na zimsko sezono teka na smučeh.

Tečaj se bo odvijal, pod vodstvom skike trenerja Marjana Zver in bo potekalod 14.7.2011 do 16.7.2011 v Skike centru Otočec (šport hotel Otočec), od 17,00 do 19,00 ure .

Read more...

Skike na Rogli

skike_rogla_6V soboto in nedeljo, 25. in 26. 6. 2011 bo na Rogli zopet potekalo pravo skike druženje v novem Skike centru Rogla. Vsak dan bodo potekala testiranja noredijskih rolk skike, v nedeljo pa si boste poleg testiranj lahko ogledali tudi skike tekmo Slovenske avanture (www.adventurerace.si), katere pot gre to leto čez Roglo. Za oba dneva obljubljamo, da nas bo grelo toplo sonce, vsi pa bomo uživali na novi rolkarski stezi, katera spada v tekaški center Petre Majdič. Že sedaj si možno skike tudi izposoditi in opraviti tečaj v samem skike centru Rogla.

Page 2 of 18