You are here:

Skke tekma v Kranjski Gori

skike9Turistično društvo Kranjska Gora v NEDELJO, 15.8.2010, organizira tradicionalni desetkilometrski tek za "KRANJSKOGORSKO DESETKO" s skupinskim štartom ob 18:00 uri na trgu pred Turistično informativnim centrom – TiC v Krajnski Gori. V letošnjem letu se bodo na 10 kilometrski preizkušnji pomerili tudi tekmovalci v "SKIKEu"

Read more...

Skike tudi med taborniki v Savudriji

novice_savudrijaRod Jezerski zmaj je s skoraj 700 člani največji rod v Sloveniji. Vrhunec celoletnega prostovoljnega dela je taborjenje v Ribnem pri Bledu in od letos dalje tudi morsko taborjenje v Savudriji. V Savudriji smo Jezerski zmaji taborili vrsto let od leta 1977 do vključno 1991 leta. Letos, pa se zopet vračamo na naš star taborniški prostor, kamp otroško-mladinskega turizma Veli Jože pri Stari Savudriji. Program ob vonju morja je bil sestavljen iz najrazličnejših taborniških, kulturnih in športnih veščin in seveda med te športne veščine spada tudi Skike. Nordijsko rolkanje so  nadebudni taborniki preskušali vsak športni večer in se ob tem zelo zabavali in veliko naučili. Več na www.mountainattack.com.

Skike Četrtek

skike_1_newsV Ljubljani, je vsak četrtek  Skike Četrtek!!! Pridite od 16. ure naprej na kotalkališče za bazenom Tivoli. Preizkusili boste lahko tudi svetovni  fitnes hit – Streetstepper kolesa. www.streetstepper.com

Vabljeni vsi  ljubitelji športne rekreacije na predstavitev Skike nordijskega rolkanja, ki bo potekalo v soboto, 24.7. 2010, v osrčje narave, na Pokljuškem  poligonu - biatlonski tabor. Aktivnosti bodo potekale skozi ves dan.
SKS program: dopoldan učenje na skike rolkah, popoldan tekma rekreativne narave.

Novo v Vita centru Trebnje- testiranja, tečaji in ostali Skike programi. Vabljeni na predstavitev Skike nordijskega rolkanja, 27.07.2010 ob 19.00 v Vito !

Športne počitnice

skike1(Velenje, 28. 6. - 9. 7. 2010)V tednih po šoli izvajamo športne počitnice za osnovnošolce, katere organizira Športno zveza Velenje. Najmlajši, kot tudi tisti malo starejši spoznavajo prvine terenskega rolkanja. Lahko si ogledate tudi galerijo. Več na www.mountainattack.com.

Športni tabor v Srbiji

skike5V nedeljo 27.6. smo se po tekmovanju v Velenju na pot proti Srbiji podali trije trenerji našega kluba: Metka, Jure in Aleš. Pot je bila kar razbuljiva, saj nas je v zadnjem delu poti zajela megla in začel je padati tudi dež. Tako so bili kilometri od Valjevega do Bajine bašte zelooooo dolgi in naporni. Športni tabor, katerega organizira podjethe Smart iz Beograda, je potekal na planini Tara na jugo zahodu Srbije, tik ob meji z BIH.
Read more...

Tekma v Velenju

skike2V lepem nedeljskem jutru je tudi v Veleneju napočil čas za peto tekmo Skike kluba Slovenije. Velenje je že gostilo tekmo državnega prvenstva za osnovnošolce in dijake, tokrat pa so se med sabo pomerili še ostali skajkarji. Štart je potekal pred skike točko - Avtolamp Jezero, zaradi varnosti pa so udeleženci štartali v časovnem zamiku 30 min. Ogledate si lahko že galerijo slik rezultati pa so naslednji...
Read more...

Page 11 of 18