You are here:

Skike vzpon na Pance

skike2Pozdravljeni. V nedeljo 20.02.2011 Ljubljanski oddelek Skike kluba Slovenija organizira »PRVI TRADICIONALNI« Skike vzpon na Pance. Zbor bo ob 10.00 pri trgovini Pan-da, Podlipoglav 1k 1261 Ljubljana -Dobrunje, za prigrizek in pijačo bo poskrbljeno, s seboj prinesite le veliko dobre volje in vzdržljivosti,… za tiste z pomanjkanjem kondicije, bomo pripravili izhod v sili!
Read more...

Tečaj teka na smučeh bo v soboto in nedeljo 22. in 23. januarja 2011

teknasmucehTečaj teka na smučeh bo v soboto in nedeljo 22. in 23. januarja 2011 v RATEČAH v KLASIČNI IN DRSALNI TEHNIKI. V soboto bo osnovni, v nedeljo pa nadaljevalni tečaj teka na smučeh. Tečaj bodo vodili člani demonstratorske vrste ZUTS Slovenije.
Read more...

Zaključek sezone v Sežani

skike15Pripravlja se zaključek sezone v Sežani. Organizator nas je uvrstil v program 'Tekaškega pozdrava jeseni na Krasu', tako da vabimo vse skike navdušence, da se v čim večjem številu udeležimo skike izleta od Sežane do Orleka in nazaj. Dolžina proge bo 8 km in ni zahtevna. Zbor za vse skike udeležence bo od 10.00 do 10.30 ure pri Športnem parku Sežana, Kosovelova 5.
Read more...

Skikatlon v Preboldu

skike16V nedeljo, 7. 11., smo v Preboldu izvedli prvi rekreativni skikatlon v Sloveniji. Športna zveza Prebold je v sodelovanju s skike točko Savinjska dolina pripravila progo, ki je od sodelujočih zahtevala le nekaj dobre volje, malo znanja in vztrajnosti za skikanje po občinskih cestah. Na 7km dolgi progi so se udeleženci preizkusili v lokostrelstvu, znanju orientacije na terenu in uporabi kompasa ter streljanju z zračno puško. Zmagovalci so bili vsi, ki so prispeli v cilj in so zato prejeli tudi topel obrok in pijačo za okrepčilo. Slike bodo kmalu v galeriji.

Zaloge pojenjajo

skike18Obveščamo vas, da smo se odločili, da z jutrišnjim dnem 15.10.2010  pričnemo z akcijsko prodajo Skike rolk  V07, ki bo trajala do konca leta oziroma do razprodaje zalog. Ker je Skike idealen pripomoček, za pripravo na smučarsko tekaško sezono vam svetujemo da pohitite.

Skike V07 (za odrasle) lahko po kupite pri Skike demo trenerjih, ki so objavljeni na spletni strani po ceni 220,00 eur, v ceni je vključen tudi kupon za spoznavni tečaj Skike rolkanja.

Za člane Skike kluba Slovenija pa je akcija  še bolj ugodna in sicer 199,00 eur za skike V07. Naročilo lahko oddate tukaj>>.

Skike za dijake gimnazije Ormož

skike7Za nami je testiranje terenskih rolk Skike za dijake gimnazije Ormož. Testiranje in spoznavanje smo izvedli na Rogli. Rogla je letos pridobila novo rolkarsko progo, ki bo v pravi funkciji zaživela šele naslednjo sezono. Letos je zima že na pohodu, tako, da smo izkoristili še zadnje sončne dneve v rahlo snežni idili. Slike boste kmalu našli v galeriji. Več informacij najdete na www.mountainattack.com.

Page 12 of 24