You are here:

1. skike tekma v sezoni 2011

skike11Vabimo vas na 1. skike tekmo leta 2011. Začetek bo, kot je že v navadi, v Preboldu. Tekma bo v nedeljo, 27. marca, ob 15. uri. Zbor ob 14.30 uri. na igrišču ob Bolski v Kaplji vasi. Dolžina proge bo približno 6 km asfalta in makadama. Informacije dobite na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ali telefonu 041 264 211 (Igor).

Vabljeni na skike.

Po tekmi ste vabljeni tudi na test hoje na 2 km, s katerim boste ugotovili, v kakšni kondiciji ste pričakali pomlad ter dobili napotke, kako vaditi poleti… Test bo izvedla ŠZ Prebold v sodelovanju s Fundacijo za šport in zavodom CINDI.

Skike v Ljubljani

skike15Začenjajo se "Skike četrtki v Tivoliju", kar pomeni, da bomoo vsak (suh) četrtek od aprila do oktobra le za vas pripravljali brezplačne učne ure te mlade športne panoge in skajke tam seveda tudi izposojali. Po opravljenih spoznavnem tečaju se boste lahko prijavili v brezplačno možnost redne vadbe ali nadgradili znanje na osnovnih in nadaljevalnih Skike tečajih. Oboje se bo vsakič začelo ob 15. uri, prvi spoznavni dan pa bo 31. marec.
Read more...

1. tradicionalni zimski Skike vzpon na Pance

skike3V Nedeljo 20.2. smo vsi sodelujoči uspešno opravili z napornim vzponom na Pance, napornim predvsem zato, ker je bilo to za večino sodelujočih prvo letošnje skike-anje, kljub vsemu smo se dobro zabavali in razgibali. Zahvala in pohvala gre vsem sodelujočim, ter našim sponzorjem, okrepčevalnici Pance Top(odlična hrana in prijazno osebje), Skop d.o.o.(odlični kovinski izdelki), KPK d.o.o.(odlična obnova akumulatorjev) in  www.kamnitikamini.si , ki so omogočili brezhiben potek dogodka, Hvala tudi Ani za dobro juhco, in seveda Juretu za slikanje in pomoč pri klopeh. Nekaj slik si lahko ogledate v naši galeriji, vljudno vabljeni na naslednji Skike vzpon na Pance (ki bo verjetno prej kot ob letu).

Skike vzpon na Pance

skike2Pozdravljeni. V nedeljo 20.02.2011 Ljubljanski oddelek Skike kluba Slovenija organizira »PRVI TRADICIONALNI« Skike vzpon na Pance. Zbor bo ob 10.00 pri trgovini Pan-da, Podlipoglav 1k 1261 Ljubljana -Dobrunje, za prigrizek in pijačo bo poskrbljeno, s seboj prinesite le veliko dobre volje in vzdržljivosti,… za tiste z pomanjkanjem kondicije, bomo pripravili izhod v sili!
Read more...

Tečaj teka na smučeh bo v soboto in nedeljo 22. in 23. januarja 2011

teknasmucehTečaj teka na smučeh bo v soboto in nedeljo 22. in 23. januarja 2011 v RATEČAH v KLASIČNI IN DRSALNI TEHNIKI. V soboto bo osnovni, v nedeljo pa nadaljevalni tečaj teka na smučeh. Tečaj bodo vodili člani demonstratorske vrste ZUTS Slovenije.
Read more...

Zaključek sezone v Sežani

skike15Pripravlja se zaključek sezone v Sežani. Organizator nas je uvrstil v program 'Tekaškega pozdrava jeseni na Krasu', tako da vabimo vse skike navdušence, da se v čim večjem številu udeležimo skike izleta od Sežane do Orleka in nazaj. Dolžina proge bo 8 km in ni zahtevna. Zbor za vse skike udeležence bo od 10.00 do 10.30 ure pri Športnem parku Sežana, Kosovelova 5.
Read more...

Page 12 of 25