You are here:

5. tekmo letošnjega leta v skikanju

skike1V nedeljo, 27. junija, pripravljamo ob 10.00 uri že 5. tekmo letošnjega leta v skikanju. Tokrat se bomo zbrali v Velenju. Tekmovanje bo potekalo ob Velenjskem jezeru, Avtokamp Velenje - prijave pa pred skike točko Mastodontr bar. Zaradi lažje organizacije in zagotavljanja ljudi za pomoč pri izvedbi tekme vas prosim, da potrdite udeležbo na mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

NOVOST!
Pripravili bomo tudi tekmovanje otrok. Tekli bodo 1 kroga . S tekmovanjem bomo pričeli ob 10. uri. Otroci potrebujejo varnostno opremo. Nastopili in preizkusili se bodo lahko tudi otroci, ki bodo skike testirali. Štartali bomo s časovnim zamikom (manjše možnosti poškodb).

Osnovni Skike tečaj

Vabimo vas na osnovni Skike tečaj in testiranje skike-ov, ki bo potekalo vzporedno z tečajem, dobimo se v četrtek 24.06.10 ob 16.00 v Ljubljani na kotalkališču za bazenom Tivoli, prijave in informacije na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , vse, ki že imate opravljen osnovni tečaj in svojo opremo pa vabimo na brezplačno skike vadbo, ki  poteka ob ponedeljkih, sredah in petkih na različnih lokacijah v Ljubljani. Prijave in info. za vadbo sprejema Jure na 040 218 441
Read more...

Končana Slovenska avantura

skike3Končana je že osma izvedba Slovenske avanture. Organizator Društvo tabornikov Rod Jezerski Zmaj iz Velenja je k sodelovanju povabil tudi Skike klub Slovenije, kateri pomagal pri izvedbi nordijskega rolkanja s skike.  Skikanje je potekalo na poligonu na Rudnem polju in na poteh okoli Velenjskega jezera. Vse ostale informacije lahko najdete na www.live.adventurerace.si.

Skike tečaj

Kraj in datum tečaja: RATEČE, sobota 3. julij 2010             
Organizatorja: SKIKE klub Slovenija in Ponca d.o.o
Zbor za udeležence tečaja je ob 9. uri v trgovini Ponca tik pred mejnim prehodom z Italijo.
Read more...

4. tekmo letošnjega leta v skikanju

skike8V soboto, 29. maja, smo pripravili že 4. tekmo letošnjega leta v skikanju. Izvedli smo jo v okviru prireditve RAZPNIMO JADRA. Tokrat smo se zbrali v Žalcu. Ogledate si lahko rezultate in galerijo.

 

Read more...

Skike tečaj in testiranje skike-ov,

skike3Ponovno vas vabimo na osnovni Skike tečaj in testiranje skike-ov, ki bo potekalo vzporedno z tečajem, dobimo se v četrtek 03.06.10 ob 16.00 na kotalkališču za bazenom Tivoli, vse, ki že imate opravljen osnovni tečaj in svojo opremo pa vabimo na brezplačno skike vadbo, ki  poteka ob ponedeljkih, sredah in petkih na različnih lokacijah v Ljubljani. Prijave in info. za vadbo sprejema Jure na 040 218 441
Skike pozdrav, David

Page 12 of 18