You are here:

Šolsko prvenstvo v nordijskem rolkanju

skike4Šolski center Velenje in Srednja zdravstvena šola Celje sta uspešno organizirala šolsko prvenstvo v nordijskem rolkanju za osnovne in srednje šole. Tekmovanje je potekalo v lepem okolju velenjskega jezera pri skike točki Avtokamp Velenje. Lahko si ogledate že galerijo slik. Rezultati pa so naslednji ...

Read more...

4. tekmo letošnjega leta v skikanju

skike1V soboto, 29. maja, pripravljamo ob 11.30 uri že 4. tekmo letošnjega leta v skikanju. Izvedli jo bomo v okviru prireditve RAZPNIMO JADRA. Tokrat se bomo zbrali v Žalcu. Tekmovanje bo v športnem parku. Zaradi lažje organizacije in zagotavljanja ljudi za pomoč pri izvedbi tekme vas prosim, da potrdite udeležbo na mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

NOVOST!
Pripravili bomo tudi tekmovanje otrok. Tekli bodo 2 kroga po tartanu (800 m). S tekmovanjem bomo pričeli ob 11. uri. Otroci potrebujejo varnostno opremo. Nastopili in preizkusili se bodo lahko tudi otroci, ki bodo skike testirali. Štartali bomo s časovnim zamikom (manjše možnosti poškodb).

Skike seminar

skike_CSODV petek, 14. in soboto 15. maja 2010 smo v sodelovanju s CŠOD izvedli prvo izpopoljnevanje iz nordijskega rolkanja na terenskih rolkah SKIKE. Seminar je potekal v OŠC Planica. Kljub izredno slabim vremesnkih razmeram smo seminar uspešno realizirali.
Prva ocena udeležencev je zelo spodbudna, saj jim je seminar prinesel nove, sveže ideje in možnosti pri njihovem delu v šoli. Po njihovih besedah smo presegli pričakovanja, kar nas še posebej veseli. V jesenu bomo organizirali še en rok osnovnega in nadaljevalnega seminarja.

Šolsko prvenstvo v terenskem rolkanju

skike9Šolski center Velenje in Srednja zdravstvena šola Celje sta uspešno organizirala šolsko prvenstvo v nordijskem rolkanju za osnovne in srednje šole. Tekmovanje je potekalo v lepem okolju velenjskega jezera pri skike točki Avtokamp Velenje. Lahko si ogledate že galerijo slik.

Šolsko prvenstvo v terenskem rolkanju

skike6ŠOLSKI CENTER VELENJE IN SREDNJA ZDRAVSTVENA ŠOLA CELJE

VABITA   

NA PRVO ŠOLSKO PRVENSTVO SLOVENIJE

V TERENSKEM ROLKANJU

Tekmovanje bo potekalo 20. maja 2010 ob Velenjskem jezeru v Velenju s pričetkom ob 10. uri. Proga bo potekala po makadamu.

Read more...

Skike vadba v Velenju

skike2V mesecu maju v Velenju zopet pripravljamo organizirano vadbo z nordijskimi rolkami skike. Vadba bo potekala vsak četrtek med 17.00 in 18.00 uro. Termin je odvisen od števila prijav. Cena vadbe je 60€/mesec (4 srečanja) in zajema strokovno vodenje in izposojo skike opreme (skike, palice, čelada, ščitniki). Mesta so omejena – do 4 osebe na vadbo. Vabljeni v skike točko v Velenju – Mastodont  bar ob Velenjskem jezeru. Pričnemo v četrtek, 20. 5. 2010 ob 17.00 uri, prijave na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Ostale informacije na www.mountainattack.com.

Page 13 of 18