You are here:

Razpis osnovnega in nadaljevalnega skajk tečaja!

skike_1_newsSkajk je zabava za vse v vseh pogojih in na vseh terenih. Bolj dinamičen od nordijske hoje, bolj zdrav od teka, in varnejši od rolkanja in rolanja. Skajk ni rezerviran samo za ljudi, ki se ukvarjajo z ekstremnimi športi, ampak za vse ljudi, primeren tudi za tiste, ki se do sedaj niso ukvarjali z športom ali potrebujejo poseben pristop zaradi povečane teže ali poškodovanih sklepov. Skajkanje dobro vpliva na srce in ožilje, varuje sklepe in vezi, ter je odličen pripomoček za hujšanje in oblikovanje telesa. Bi se ga radi naučili? Priložnost bo že 25. in 26. maja v Tivoliju...
Read more...

Tečaj nordijske hoje vsako sredo na stadionu Kranj

skike1Tečaj nordijske hoje vsako sredo na stadionu Kranj. Zborno mesto: pri trampolinih ob 17.45 uri. Termin: od 2.6. do 30.6. 2010 od 18.00 do 20.00 ure.
Vodja tečajev: Aleš Gros s.p., tel. 031 251 541 (demonstrator nordijske hoje ZUTS Slovenije)

PRIJAVE pošljite na: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it   (do 24 ur pred začetkom tečaja). Potrebni podatki: ime in priimek, št.telefona, e-pošta, št.noge in telesna višina.
Read more...

Tečaj nordijskega rolkanja

skike3Tečaj nordijskega rolkanja vsak ponedeljek na stadionu Kranj. Zborno mesto: pri trampolinih ob 17.45 uri. Termin: od 24.5. do 28.6. 2010 od 18.00 do 20.30 ure.
Vodja tečajev: Aleš Gros s.p., tel. 031 251 541 (glavni skike trener za Slovenijo).
Read more...

Vikend demo trenerjev

No 15.5.2010 je hvala bogu  mimo. Eni smo se močili na Rogli, kjer je potekala Unturjeva avantura. Bilo je res nepozabno, veter, dež, blato in kasneje še sneg, Vse priznanje organizatorju Petru in ekipi adventurerece.si seveda ter tekmovalcem. Skike se jim je v teh razmerah verjetno malo zameril, ampak presenetljivo noben ni obupal v tisti klanec - spodnja postaja Košute do koče na Pesku. Razmere na Rogli lahko vidite na spletni strani http://www.ma.adventurerace.si

Vse priznanje tudi Alešu, Mateju, Igorju za odlično izpeljano usposabljanje učiteljev v Planici.

Vse čestitke Primožu, ki je zmagal v Radencih in postavil nov rekord.

Vse čestitke tudi Alekseju, ki je prav tako v nepredstavljivih razmerah premagal 1000 km DOSa. Na žalost je zaradi izčrpanosti moral odstopiti, vendar verjamemo da bo hitro okreval in že načrtuje nove podvige.

Takšen je bil torej vikend skike demo trenerjev.
Lep pozdrav vsem,
David Pelikan

Skajkerji aktivni tudi v kolearstvu!

skike5Naš novo pridruženi Skike trener Aleksej Dolinšek , ultramaratonski ležeči kolesar, bo jutri štartal na Dirki okoli Slovenije DOS-RAS, pri tem mu seveda želimo vse najboljše, da živ in zdrav ter seveda v času, ki si ga je zastavil pride na cilj. Več o tem kako so potekale njegove priprave in treningi( tudi na skajkih) si oglejte na njegovi spletni strani www.ad-venture.si, obenem, pa vas vse skupaj vabimo, da vpišete nekaj spodbudnih besed v knjigo gostov, prav tako na njegovi spletni strani. Dajmo Aleksej navijamo zate!!!

4. tekma letošnjega leta v skikanju

skike6V soboto, 29. maja, pripravljamo ob 11.30 uri že 4. tekmo letošnjega leta v skikanju. Izvedli jo bomo v okviru prireditve RAZPNIMO JADRA. Tokrat se bomo zbrali v Žalcu. Tekmovanje bo v športnem parku. Zaradi lažje organizacije in zagotavljanja ljudi za pomoč pri izvedbi tekme vas prosim, da potrdite udeležbo po mailu. Podrobnosti so v priponki.
NOVOST! Pripravili bomo tudi tekmovanje otrok. Tekli bodo 2 kroga po tartanu (800 m). S tekmovanjem bomo pričeli ob 11. uri. Podrobnosti so v priponki. Otroci potrebujejo varnostno opremo. Nastopili in preizkusili se bodo lahko tudi otroci, ki bodo skike testirali. Štartali bomo s časovnim zamikom (manjše možnosti poškodb)

Page 14 of 18