You are here:

Testiranje nordijske rolke – SKIK-e

skike1Zaradi velikega zanimanja za testiranje nordijske rolke – SKIK-e, vabljeni ponovno v nedeljo, 28. marca 2010 od 10.00 do 12.00 ure ob Velenjsko jezero – Mastodont bar. Kako je bilo na testiranju v sredo in četrtek, si lahko ogledate na www.mountainattack.com

V mesecu aprilu pripravljamo tudi organizirano vadbo z nordijskimi rolkami skike. Vadba bo potekala vsak torek ali četrtek med 17.00 in 18.00 uro. Termin je odvisen od števila prijav. Cena vadbe je 60€/mesec in zajema strokovno vodenje in izposojo skike opreme. Vabljeni v skike točko v Velenju – Mastodont  bar ob Velenjskem jezeru. 

V naslednjem tednu bomo pričel s prvim skike tečajem in sicer bo potekal v torek in sredo (30. in 31. marec 2010) od 16.30 do 18.30 ure. Mesta so omejena – do 5 oseb. Vse ostale informacije najdete na spletni strani www.mountainattack.com – povezava skike. Prijave na e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Skike vadba v Preboldu

skike2Skike trener in član demonstratorske skike vrste Igor Uranjek vabi na organizirano vadbo skikanja v Preboldu. Dobimo se pred Hotelom Prebold, 30. 3. 2010 ob 17.00 uri. Prijave na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ali na mobilni telefon 041 264 221.

Testiranje nordijskih rolk SKIKE

skike6V lepem sredinem in četrtkovem vremenu smo opravili še dva testa nordijskih rolk skike. V obeh dnevih se je testiranja udeležilo mnogo skike navdušencev - okoli 60 Nekateri udeleženci so z navdušenjem, drugi s spoštovanjem stopili na skike nordijeks rolke. Še en dan popolne zabave in športnih užitkov. Več najdete na www.mountainattack.com.

Testiranje nordijskih rolk SKIKE

skike9Zdravo. Vsi ki bi želeli preskusiti nordijske rolke – SKIK-e, vabljeni v sredo in četrtek (24. in 25. marec) od 16.00 do 18.00 ure ob Velenjsko jezero pri čolnarni. Ker imam omejeno količino nordijskih rolk za testiranje (4 odrasli in 1 otroški skike), mi vsi, ki bi želeli poizkusiti pišite na mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , zraven pa dopišite v katerem terminu. Več na www.mountainattack.com.

Kaj je nordijsko rolkanje si lahko ogledate v kratkem filmu http://www.vimeo.com/10334834

Read more...

1. tekma skike sezone 2010

skike8V malce vetrovnem vremenu je v v nedeljo, 21. marca, ob 14. uri na igrišču ob Bolski v Kaplji vasi potekala prva tekma za odprto skike državno prvenstvo. Organizator ŠZ Prebold in Skike klub slovenije sta pripravila atraktivno 6 km dolgo progo. Organizator Igor Uranjek - Skike klub Slovenije je najboljšim podelil medalje, ostali pa so prejeli spominsko majico. Med moškimi je zmagal Rafael Marn, med ženskami pa Mojca Vrčkovnik. Slike si lahko ogledate v galeriji.
Read more...

Začetek skike tekmovalne sezone 2010

skike1ŠZ Prebold in Skike klub slovenije organizira prvo skike tekmo leta 2010 v nedeljo, 21. marca, ob 14. uri na igrišču ob Bolski v Kaplji vasi. Dolžina proge bo 6 km - ravnine, če ne bo dežja, bo potekala trasa deloma po makadamu in kolovozu. Tekma šteje za drugo državno prvenstvo v skikanju.

Oprema: očala, čelada, ščitniki. Tekmujete na lastno odgovornost. Štartnine ni, medalje pa so! Vabljeni na šport. Informacije na 041 264221 - Igor E: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Page 17 of 18