You are here:

Drage članice in člani Skike kluba Slovenija!

skike16Vabimo vas, da s plačilom letne članarine podprete prizadevanja Skike kluba Slovenija pri razvijanju skikanja. Letna članarina ostaja enaka lanski, torej znaša 10 €. Ugodnosti so podobne: 10 % popust pri nakupih opreme za skikanje, skike tečajih in kotizacijah na organiziranih dogodkih. Upravičeni boste tudi do ugodnosti pri naših trenerjih in njihovih prodajnih programih ter storitvah.

Drage članice in člani Skike kluba Slovenija!
Vabimo vas, da tudi v letu 2011 podprete naše delo. Skike klub Slovenija bo v letu 2011:

  • izvedel tretje državno pokalno tekmovanje,
  • pripravil drugo šolsko prvenstvo v nordijskem rolkanju,
  • izvajal usposabljanje in izobraževanje za svoje člane, ki bi želeli postati trenerji,
  • pripravil več osnovnih in nadaljevalnih tečajev skikanja,
  • izvedel skikatlon, orientacijo na skikih, več rekreativnih skike druženj, na katerih bomo spoznavali lepote Slovenije.
Vabimo vas, da s plačilom letne članarine podprete prizadevanja Skike kluba Slovenija pri razvijanju skikanja. Letna članarina ostaja enaka lanski, torej znaša 10 €. Ugodnosti so podobne: 10 % popust pri nakupih opreme za skikanje, skike tečajih in kotizacijah na organiziranih dogodkih. Upravičeni boste tudi do ugodnosti pri naših trenerjih in njihovih prodajnih programih ter storitvah.

 

Prosimo, da letno članarino nakažete do 21. marca na društven TRR, številka SI56 0600 0036 5481 846, odprt pri Banki Celje. Sklic 00 2011- vaša članska številka ali ime in priimek, da vam bomo lahko poslali izkaznico za leto 2011.

Zahvaljujemo se vam za podporo in vam želimo veliko zanimivih skike poti v sezoni, ki je pred nami. Veselimo se srečanja z vami na skike dogodkih!

Lep pozdrav
Za Skike klub Slovenija
Igor Uranjek