You are here:

Skike izlet v Beli krajni

skike_rogla_6Bela krajna je en prav lep kos naše Slovenije, za katerega smo prepričani, ste že velikokrat slišali, verjetno pa malo manjkrat obiskali. Zato smo se odločili, da vas in vaše družine povabimo v ta kotiček z neokrnjeno naravo in čudovito zeleno Kolpo.

 

Kdaj: dobimo se v soboto 9.7.2011, med 9 in 10 uro.

Kje: Turistična kmetija Majerle, Dol 7, 8342 Stari trg ob Kolpi

Kaj se bo dogajalo: pričnemo z aperitivom... izletom s skike rolkami. Pot je dolga cca 13 km in poteka po asfaltni cesti, ki se vije ob Kolpi, skoraj po ravnem. Prometa ni, oziroma ni omembe vreden. Na koncu poti bosta na voljo dve možnosti: lahko se vrnete po isti poti s skike rolkami, ali pa rolke naložite v kombi in se spustite na izhodiščno točko s kanuji. Na voljo bodo rešilni jopiči in vsa potrebna oprema. Spust traja cca 2 uri in je popolnoma nezahteven.

Po vrnitvi na kmetijo pa sledi – janček na žaru in dobra kapljica. No ja, tudi za tiste, ki se jim živali smilijo se bo kaj našlo. Po hrani pa sledi prijetno druženje in presenečenje. Predstavitev vragolij na prevoznem sredstvu, na katerem se večina ljudi ne zmore voziti...

Za vse, ki bi želeli ostati čez noč, lahko prespijo v sobah kmetije Majerle, malo bolj adrenalinski pa lahko noč prebijejo tudi na mrvi (senu) v spalni vreči – zelo priporočljivo. Celotno ponudbo Turistične kmetije Majerle si lahko ogledate na spletni strani: www.turizem-majerle.com. Pot po kateri bomo skikali pa na povezavi:

Za ogled, potrebujete google earth aplikacijo. Za vse dodatne informacije o izletu, se lahko dobite na telefonski številki 041/967-153 begin_of_the_skype_highlighting            041/967-153      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting            041/967-153      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting            041/967-153      end_of_the_skype_highlighting  ali na elektronskem naslovu: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Vse udeležnece izleta prosimo, da se predhodno vsaj informativno prijavijo, da lahko zagotovimo opremo in dovolj velikega jančka.