You are here:

Zdrav dan na Rogli s Petro Majdič

skike_rogla_6Tradicionalno srečanje s šampionko in ljubiteljico Rogle Petro Majdič bomo letos nadgradili tudi z rekreativnim tekom, predstavitvijo SKIKE CENTRA ROGLA in tečaji SKIKE nordijskega rolkanja.

Dogodek Zdrav dan na Rogli s Petro Majdič, ki bo v soboto, 23. julija 2011 ob 10. uri, je namenjen vsem, ki svoj prosti čas izkoristijo za pohod v naravi, pri čemer želijo izvedeti več o pravilni tehniki hoje, o zdravem načinu prehranjevanja in na testu hoje na 2 km preveriti svojo  kondicijsko pripravljenost. Tečaji SKIKE nordijskega rolkanja pa bodo namenjeni tako začetnikom, kot tudi izkušenim tekačem na smučeh.

 

 

Na pohodu se nam bo pridružila slovenska ambasadorka športa Petra Majdič, ki bo v sproščenem pogovoru, na prireditvenem prostoru na Rogli povedala, kako skrbi za svoje dobro počutje, kako se pripravlja na največja tekmovanja in kakšen je njen zdrav jedilnik. Petra Majdič bo v sklopu predstavitve SKIKE CENTRA ROGLA obenem tudi premierno predstavila nove modele SKIKE nordijskih rolk in vse obiskovalce povabila k udeležbi na SKIKE tečajih.

Seveda bo na Rogli poskrbljeno tudi za zdravo malico, lahko kosilo, bogate nagrade, osvežitev z naravnimi sokovi in izvirsko vodo Rogla ter živo glasbo.