You are here:

JESENSKI SKIKE IZLETI

JESENSKI SKIKE IZLETI 2017

Skike izleti so postali priljubljena oblika aktivnega druženja. Letošnjo jesen vam bomo postregli s tremi skike izleti:

1. SOBOTA, 30.9. - SKIKE izlet po RATEČE - BELOPEŠKA JEZERA - PLANICA, zbor ob 9:30 uri - GOSTILNA PONCA RATEČE

2. TOREK, 31.10. - SKIKE izlet Tolmin, zbor ob 10:00 uri

3. NEDELJA, 12.11. - SKIKE IZLET ANKARAN - začetek kolesarske steze (naslov: Železniška cesta 4, Ankaran)

Skike izleti so brezplačni, ne bomo pa jezni na prostovoljne prispevke. Prevoz do zbornega mesta je v lastni režiji.

Po izleti, ki običajno traja od 2,5 do 3 ure, se nato skupno odpravimo še v bližnjo gostilno oziroma pizzerijo na skupno

kosilo.

Spletno prijavo za prvi SKIKE izlet izpolnite do tri dneve pred dogodkom, kjer tudi napišite ali potrebujete izposojo opreme.

SPLETNA PRIJAVNICA!

 

 

Za vse udeležence je uporaba zaščitne čelade obvezna!

Priporočamo uporabo kompletne zaščitne opreme (ščitniki za komolce in kolena, rokavice, sončna očala).

Del proge poteka v (redkem) prometu. Udeleženci so se dolžni ravnati po prometnih predpisih in s svojim ravnanjem ne smejo ogrožati ostalih udeležencev!

Izposoja opreme znaša 10 eur na osebo.

V primeru dežja bomo izlet prestavili. Morebitna odpoved bo do petka 29.09.2017 objavljena na povezavi: http://www.skike.si/ in FB strani.

Več informacij na voljo na: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ali na telefon 041 769 467.

SPLOŠNA DOLOČILA

 

S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal oz. podal na/pri prijavi resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in sodeloval na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo pri tej aktivnosti in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo udeleženec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: Statistične obdelave, segmentacijo kupcev, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke SKIKE kluba Slovenija ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006). Organizator si pridržuje pravico do spremembe razpisnih pogojev. Razpis je objavljen na FB in spletni strani SKIKE kluba Slovenije: www.skike.si

Kranj, 23.9.2017

Predsednik Skike kluba: Aleš Gros