You are here:

SKIKE IZLETI 2019

SKIKE IZLETI 2019


Skike izleti so postali priljubljena oblika aktivnega druženja. Letošnjo sezono bodo na sporedu naslednji izleti

1. SOBOTA, 20.4. 2019, 9. SKIKE IZLET NA PANCE, zbor 9:30 v Podlipoglavu

2. NEDELJA, 2.6. 2019, 3. IZLET PO ŠTREKNI, zbor 9:30 Šentjanž pri Dravogradu

3. SOBOTA, 7.9. 2019, DAN NORDIJSKIH ŠPORTOV - Koseški bajer (LJ), od 8:30 ure do 12:00 ure

 

4. NEDELJA, 12.10. 2019, SKIKE IZLET PLANICA - BELOPEŠKA JEZERA, zbor 9:30 pred hotelom Planica

5. SOBOTA, 02.11. 2019, SKIKE IZLET ANKARAN, zbor 9:30 na začetku kolesarske steze v Ankaranu

 

Skike izleti so brezplačni, ne bomo pa jezni na prostovoljne prispevke. Prevoz do zbornega mesta je v lastni režiji.

Po izleti, ki običajno traja od 2,5 do 3 ure, se nato skupno odpravimo v bližnjo restavracijo na kosilo.

Spletno prijavo za prvi SKIKE izlet izpolnite do tri dneve pred dogodkom, kjer tudi napišite ali potrebujete izposojo opreme.

 

 

Za vse udeležence je uporaba zaščitne čelade obvezna!

Priporočamo uporabo kompletne zaščitne opreme (ščitniki za komolce in kolena, rokavice, sončna očala).

Del proge poteka v (redkem) prometu. Udeleženci so se dolžni ravnati po prometnih predpisih in s svojim ravnanjem ne smejo ogrožati ostalih udeležencev!

Cena izleta znaša 10 eur na osebo oz. 20 eur na družino. Za člane Skike kluba s plačano članaino za elto 2019 so izleti brezplačni.

V primeru dežja bomo izlet prestavili. Morebitna odpoved bo do srede 17.4.2019 objavljena na povezavi: http://www.skike.si/ in FB strani.

Več informacij na voljo na: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ali na telefon 041 769 467.

SPLOŠNA DOLOČILA

S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal oz. podal na/pri prijavi resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in sodeloval na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo pri tej aktivnosti in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo. Organizator bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo udeleženec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: Statistične obdelave, segmentacijo kupcev, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke SKIKE kluba Slovenija ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca. Udeležencu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006). Organizator si pridržuje pravico do spremembe razpisnih pogojev. Razpis je objavljen na FB in spletni strani SKIKE kluba Slovenije: www.skike.si


Ljubljana, 25.3.2019

Predsednik Skike kluba: Aleš Gros